Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Пограбування Муссоліні

Рік:
Ор. назва:
Robbing Mussolini
Країна:
Італія
Режисер:
Ренато Де Марія
Тривалість:
01:39:45
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Так Треба Продакшн
Переклад:
Російською - Оригінал
Друга світова війна знаходиться на завершальному етапі. Сили чорної орди зазнають поразки, і залишилося зовсім небагато часу до останнього залпу та прапора над Рейхстагом. Це розповідь про групу запеклих людей, які задумали провернути грандіозну аферу у фашистській Італії. Один із них перехоплює зашифроване послання, в якому йдеться про неймовірні скарби самого Бенніто Муссоліні. У професійних злодіїв виникає можливість повернути все, що колись було вкрадено у їхніх співвітчизників, а заразом і покарати диктатора. Майбутнє пограбування увійде до анналів історії.

Тим не менш, вони доведуть усім, хто сумнівається, що вони здатні на немислимі вчинки. Їм випав шанс провернути злочин століття, і вони його не проґавлять. Оскільки жодному сміливцю не спало б навіть на думку зробити таке, як обчистити великого і жахливого дуче. Однак, як відомо, шалені вчинки найчастіше дають результат. П'єтро та його товариші не бояться ризикувати з огляду на той факт, що й втрачати їм особливо нічого. ©Kino4ua Пограбування Муссоліні 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?