Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Почавлені серця

Рік:
Ор. назва:
Torn Hearts
Країна:
США
Режисер:
Брі Грант
Тривалість:
01:37:13
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава Ідея
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Джордан і Лі дві співачки-початківці, які мають відповідну зовнішність і цілком пристойні голоси. Дівчата вирішують співати дуетом у жанрі кантрі, і це у них цілком непогано виходить. Але залишатися на регіональному рівні їм не хочеться, і новоявлений і талановитий кантрі-дует вирішують спробувати прорватися у світ великого шоубізу.

Поки що їм доводиться підкорювати своєю творчістю лише зовсім маленькі зали, але що краще їх приймає невигадлива публіка Нешвілла, то більше розгоряються їхні творчі амбіції. Вони намагаються переконати свого імпресаріо рухатися далі і вище, проте він або не хоче цим займатися, або не може. Загалом жодна велика звукозаписна студія так і не виявила до дівчат жодного інтересу, і вони розуміють, що шансу їм давати ніхто не збирається.

Але героїні мають силу характеру і впевненість у своєму таланті, і в них народжується зухвалий план прориву. Все життя дівчата захоплювалися зіркою кантрі Харпер Датч, яка давно стала легендою жанру. Що може бути краще, розшукати її та запропонувати разом записати один з її старих та найзатребуваніших хітів.

Однак незабаром з'ясовується, що Харпер після трагічної загибелі сестри стала пустельницею. Але дівчат ніщо не може зупинити, і вони вирушають до її віддаленого особняка. Як не дивно, співачка погоджується їм допомогти, але висуває свої умови.

Тривала самота перетворила цю жінку на напівбожевільну алкоголічку, що втратила не тільки здатність тверезо мислити, але весь свій талант, а її моторошний особняк зберігає масу страшних таємниць. Чим довше дівчата проводять у цьому моторошному місці, тим більше і частіше вони накачуються алкоголем, а їх дивна господиня стає дедалі похмурішою і похмурішою. ©Kino4ua Почавлені серця 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?