Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Периферійні пристрої (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Peripheral
Країна:
США
Режисер:
Вінченцо Наталі, Олрік Райл
Тривалість:
1 серія: ~ 60 хв. (цілком серій: 3/8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Dniprofilm, Цікава Ідея
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Серіал «Периферійні пристрої» про події недалекого майбутнього, яке видається зовсім не таким чином, як сподівалися побачити його люди. Світ навколо повністю перетворився, але жодних масштабних проблем не зникло. Усі вони почали розростатися та поглинати величезні мегаполіси. Людству довелося пристосуватися до незнайомих умов і постаратися співіснувати у гармонії із сучасністю. Технологічний прогрес займає значної ролі у житті кожного. Люди вже встигли забути про те, як жили без спілкування та допомоги штучних інтелектів та домашніх роботів. Флінн Фішер - звичайнісінька дівчина, яка погоджується взяти участь у незвичайному експерименті. Вчені обіцяють, що цей день повністю змінить уявлення про реальність. Новий проект було створено для того, щоб довести зв'язок між паралельними всесвітами. Флін випадає унікальний шанс. Вона опиняється у тимчасовій петлі та спостерігає за тим, як розгортається майбутнє оточуючих людей. Тепер дівчина знає абсолютно все про події, які чекають на неї попереду. ©Kino4ua Периферійні пристрої (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.6
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?