Kino4ua.com
480p
G

Барбі пригоди Русалоньки 2

Рік:
Ор. назва:
Barbie in a Mermaid Tale 2
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Вільям Лау
Тривалість:
01:12:55
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Головна героїня анімаційної картини «Барбі: Пригоди Русалочки 2» цього разу виступає у ролі спадкоємиці престолу Океанії, яка просто жити не може без серфінгу. Коли планується проведення міжнародного чемпіонату з цього виду спорту Австралії, русалка не втрачає можливості у ньому взяти участь. Але жорстока Еріс має власні види на подальші події – лиходійка втікає у вирі з намірами самої зайняти трон підводного царства. Барбі з її подругами доведеться зупинити Еріс і повернути спокій у рідний світ.
Представлена картина – чудова, добра казка, де улюблена героїня постає у новому образі, який гарантовано сподобається вашим дітям. Тут присутні чудові декорації, насичені подіями пригоди, зловісні інтриги та гарні вбрання головних дійових осіб. 2012 став для шанувальників ляльки Барбі справжнім святом, адже режисер Вільям Лау, який подарував нам цей чудовий твір, і команда голлівудських художників постаралися повністю передати добрий і милий характер дівчат, відомих у всьому світі! ©Kino4ua Барбі пригоди Русалоньки 2 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?