Kino4ua.com
480p
G

Барбі: Академія принцес

Рік:
Ор. назва:
Barbie: Princess Charm School
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ізекіль Нортон
Тривалість:
01:19:44
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Представлена анімаційна картина є черговим витвором американських художників та режисерів, які побажали подарувати мільйонам фанатів ляльки Барбі по всьому світу наступний твір, де головною героїнею є їхній улюблений персонаж. Цього разу Барбі виступає у ролі дівчини на ім'я Блер Уїллоус, якій випадає величезна честь стати ученицею чарівної школи принцес.
Саме тут дівчата, які мають шляхетне походження, навчаються світським манерам, танцям, культурі та спілкуванню. "Яке відношення Блер має до всього цього?", Запитаєте ви. Вся справа в тому, що саме головна героїня виступає як зникла принцесою, яка повинна успадкувати трон величезної чарівної держави, і саме це розуміння спадає на думку наставниці школи. Лиходійка намагається будь-якими можливостями перешкодити міс Віллоус зійти на трон, але в нашому світі добро завжди перемагає зло, так що і Блер належить прийняти власну долю.
Допомагатимуть у досягненні поставлених цілей спадкоємиці престолу будуть добрі подружки, з якими юна особа швидко порозумілася. Велика кількість випробувань пройде чинним персонажам, але глядачі зможуть насолодитися класичним хепі-ендом і поспостерігати за черговими пригодами відважної ляльки. ©Kino4ua Барбі: Академія принцес 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?