Kino4ua.com
480p
G

Барбі: Казкова країна моди

Рік:
Ор. назва:
Barbie: A Fashion Fairytale
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Вільям Лау
Тривалість:
01:22:25
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
Переклад:
Російською - Оригінал
Барбі переживає важкий період у своєму житті: її звільнили з роботи, поставивши її майстерність під сумнів, а Кен взагалі вирішив розлучитися з нею. За порадою подруги дівчина вирушає до Парижа, щоб відвідати свою тітоньку Меллісен, яку вона не бачила вже кілька років. Барбі завжди була великою любителькою моди і любила проводити час у тітки, оскільки та є власницею модного будинку та досить відомим модельєром. Однак тепер все йде не так добре, як раніше: останню колекцію Меллісен сильно розкритикували, і вона не припала до смаку публіці, тому жінка вирішила закрити будинок моди та переїхати до провінції. Барбі вирішує зробити все можливе, щоб не допустити цього і зберегти тітонький бізнес, повернувши дому моди те чудове диво, яке панувало в ньому багато років тому... ©Kino4ua Барбі: Казкова країна моди 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?