Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Між світом і мною (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dünyayla Benim Aramda
Країна:
Туреччина
Категорія:
Режисер:
Хюлья Гезер
Тривалість:
00:55:00
Переклад:
Українська мова Субтитри | Ukrainian aile production / CC
Переклад:
Російською - Оригінал
Ількін – амбітна молода жінка. Її життя чудово складається: воно є цінним співробітником модного турецького журналу, живе в достатку і нічого не потребує. До того ж, вона неймовірно красива та харизматична. Багато жінок хотіли б опинитися на її місці, проте ніхто не знає, що в душі Ількін переживає самотність. Вона ставиться до чоловіків з недовірою та боїться пов'язувати себе стосунками. Жінка боїться зради, і їй складно довіритися будь-кому. Одного разу Ількін знайомиться з Толгою: він гарний, привабливий, із чудовим почуттям гумору. Він міг би стати ідеальним партнером для Ількіна. Але вона мучить сумніви і боїться, що її знову зрадять.

Щоб позбавитися сумнівів, вона вирішує перевірити хлопця. Ількін просить подругу випробувати його на міцність і спробувати спокусити. Подруга підтримує цю ідею та використовує свої чари, щоб зблизитися з новим знайомим. Незабаром вони розуміють, що Толга легковажно ставиться до життя та живе за своїми правилами. Серйозні стосунки не приваблюють його, і він не терпить жодних обмежень. Жінки поняття не мають, чим обернеться для них ця витівка. ©Kino4ua Між світом і мною (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.7
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?