Kino4ua.com
480p
G

Барбі: Чудове Різдво

Рік:
Ор. назва:
Barbie: A Perfect Christmas
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Марк Балдо
Тривалість:
01:10:29
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Барвистий мультфільм порадував глядачів виходом на екрани США ще 2011 року. Приємно дивує те, що цей проект базується на класичній мальованої анімації, хоча комп'ютерна графіка стала більш популярною і затребуваною. Мультфільм вражає не лише барвистою роботою художників-аніматорів, а й музикою, що супроводжує всі події. Вона грає провідну роль, оскільки саме вона передає переживання та почуття героїв з екрану. Для дітей це служить чудовим навчальним настановою. Сюжетна лінія мультика базується на тому, що головна героїня Барбі у компанії своїх сестер збирається до Нью-Йорка, щоб відсвяткувати Різдво. Все заплановане може зазнати краху, оскільки через чудасії природи, а точніше снігопаду, всі рейси скасовують. Дівчатка дуже засмучуються цьому. Обставини змушують їх зупинитись у невеликому готелі маленького містечка під назвою Танненбаум. Тут їх зустріли дуже гостинні жителі, які зачарували своєю добротою та привітністю. Щоб висловити свою вдячність, дівчатка влаштовують веселу та барвисту виставу, куди запрошують усіх бажаючих. Ця подія дає їм зрозуміти, що на будь-якому святі головною окрасою компанії є дружнє спілкування та радість. І Різдво не виняток… ©Kino4ua Барбі: Чудове Різдво 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?