Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Англійка (Сезон 1)

Рік:
Ор. назва:
The English
Країна:
Велика Британія, США
Категорія:
Режисер:
Х'юго Блік
Тривалість:
1 серія: 47 хв (цілком серій: 6)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
ХІ століття. У центрі сюжету серіалу «Англійка» опиняється Корнелія Локк, яка походить із роду аристократів. Дівчина виховувалась у суворості та любові. Вона не знала про всі страхи, що ховаються у зовнішньому світі. Її знання не виходили за межі прізвища, де Корнелія провела більшу частину життя. Зустрітися зі своїми головними страхами та залишити зону комфорту їй довелося після зникнення сина. Молодий чоловік загадковим чином зник, а через кілька днів активних пошуків стало відомо про його смерть. Локк упевнена, що її дитину жорстоко вбили. Вона припускає, хто може виявитися вбивцею, і готова покарати його. Незважаючи на всі умовляння родичів покласти відповідальність на професіоналів, жінка залишає будинок. Вона вирушає на Дикий Захід, де збирається знайти відповіді на всі питання, що хвилюють. Дорогою їй зустрічається колишній кавалерійський розвідник. Він пропонує стати її тимчасовим провідником та допомогти знайти злочинця. Разом з Елі Віп Корнелія ступає на жорстоку землю, де панують власні правила. ©Kino4ua Англійка (Сезон 1) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.8
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?