Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Завсідник бару

Рік:
Ор. назва:
Barfly
Країна:
США
Режисер:
Барбет Шредер
Тривалість:
01:39:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Головний герой картини Генрі – хронічний алкоголік, але й водночас талановитий письменник, який втратив віру у життя. На свої скромні потреби він заробляє бійками. Все його життя проходить усередині барів Лос-Анджелеса. Якось у одному з барів він побачив жінку. Її звуть Ванда, і вона живе на утриманні якогось бізнесмена. Незважаючи на те, що вона має гроші та житло, вона теж не байдужа до алкоголю. Між героями спалахують почуття, але на їхньому життєвому обрії раптово з'являється головний редактор одного з літературних журналів Туллі Соренсон. Вона готова опублікувати розповіді незатребуваного письменника Чинаскі. Туллі дуже гарна, молода, багата і закохана у творчість Генрі, та й у нього теж. Опинившись у розкішному будинку редактора, Генрі зривається і втікає у своє життя до бару та Ванди. Напевно Генрі та Ванда були створені один для одного і, ймовірно, у них може стати частиною суспільства. ©Kino4ua Завсідник бару 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?