Kino4ua.com
HD 720p
R

Відкриті води 2: Дрейф

Рік:
Ор. назва:
Open Water 2: Adrift
Країна:
Німеччина
Режисер:
Ганс Хорн
Тривалість:
01:34:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТРК Україна
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм «Дрейф» («Adrift») є захоплюючим драматичним трилером виробництва Німеччини, який був знятий на основі подій, що мали місце бути в реальному житті. Дуже часто люди поводяться надто розкуто та безвідповідально, що й трапилося з однією молодою компанією із шістьох друзів, яка вирішила безтурботно провести час, вирушивши подорожувати до Мексики. Там вони зняли білу яхту і весь цей час їм фартило, море було спокійне, погода прекрасна, настрій ще кращий, загалом, нічого не віщувало якихось трагічних подій. Причиною такого бурхливого відпочинку став день народження одного з їхніх друзів, який мав тридцятиліття. Вирішивши трохи освіжитись, з борту судна вони всі пострибали в море. Ця їхня безтурботність зіграла з ними страшний жарт. Трохи пізніше вони зрозуміли, що трап на воду не спущений і потрапити назад на яхту майже неможливо. Але найстрашніше те, що в каюті яхти залишилося спляче немовля, та й акули вже відчули свою видобуток. ©Kino4ua Відкриті води 2: Дрейф 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?