Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Відкрите море

Рік:
Ор. назва:
Open Water
Країна:
США
Режисер:
Кріс Кентіс
Тривалість:
01:19:43
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У фільмі "Відкрите море" (Open Water) все виглядає страшенно натурально. І море, і акули, і навіть страх на обличчі Бланчард Райан. Напевно, все через сценарій, адже фільм знятий на основі реальних подій. А ще, може, тому, що бюджет не дозволив грати з муляжами акул і довелося запрошувати справжніх. Цікаво, чим вони їх заманювали? А ще Бланчард панічно боїться цих зубастих чудовиськ із плавниками. Сюжет простий, як життя – молода парочка вирішила відпочити на Багамах. А що, літо, море, сонце. Романтика, одним словом! Але тут Деніел, якого, до речі, грає Деніел Тревіс, захотів впустити в їхні шлюбні стосунки трохи екстриму і... замовив для них пірнання з аквалангом. Ще на початку фільму стає зрозуміло, що нічим добрим це скінчиться не може. І ось, Сьюзан і Деніел одні у відкритому морі, ніс до носа зі зграєю зголоднілих акул. Фільм бере своєю гостротою та реалістичністю. Частково цьому допомагає те, що знімали його на напівпрофесійну цифрову камеру. Це урок для тих, хто хоче зняти гостросюжетний малобюджетний фільм. Там навіть ситуація не головне, виявляється. Важливим є те, як проявляються почуття героїв і як вони змінюються протягом усієї дії. Хоча якесь там, хлопці просто кілька годин бовтаються у воді, відбиваючись від настирливих щелеп. ©Kino4ua Відкрите море 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?