Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Сірий / Сутичка

Рік:
Ор. назва:
The Grey
Країна:
США
Режисер:
Джо Карнаган
Тривалість:
01:57:14
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1, Cine+
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Драматичний трилер Джо Карнахана, знятий у 2012 році. У ньому йдеться про чоловіка, який переживає втрату дружини. Він служить охоронцем на Алясці. Одного разу, вирішивши покласти край своїм стражданням, Джон (ім'я головного героя) робить спробу застрелитися, але, почувши виття вовків, зупиняється. Наступного дня літак, у якому летить Джон, а також інші охоронці та буровики, зазнає аварії біля вовчого лігва.

Особливо не сподіваючись на допомогу, чоловіки все ж таки ведуть нерівну боротьбу зі зграєю. Джо Карнахан як незалежний режисер вказує глядачам на саму суть фільму — якщо боротися, то до кінця. Велику увагу він приділяє взаєминам тих, хто вижив, та їхнім історіям. Карнахан постійно переміщає глядача в той час, коли дружина Джона Оттуея була ще жива, його пам'ять про неї допомагає чоловікові вижити.

Спочатку Карнахан бачив Джона в Бредлі Купері, але подумав, що той надто молодий. Так у картині з'явився Ліам Нісон, який чудово вжився в образ Джона, замкнутого, глибоко переживаючого, але рішучого та безстрашного. Всього добу тому він готовий був розпрощатися з життям, але перед лицем такої вселенської несправедливості і безвиході приходить до тями, явно не збираючись здаватися без бою. Дивитися онлайн Сутичка може бути досить моторошно і не тільки через велику кількість баталій між двома зграями: людською і вовчою, але і через відчуття, що люди програють цю битву. Фінал фільму неоднозначний. Втративши багатьох своїх товаришів, Джон знову згадує дружину і розуміє, що не має права здатися.

Озброївшись буквально тим, що було, Джон іде на ватажка вовчої зграї. Чим закінчилося це протистояння, пропонується додумати глядачеві. Треба сказати, вовки тут навмисно зображені дещо утрировано, адже у фільмі вони не просто представники певного роду та виду хижих тварин, а втілення смерті, що нависла над ні в чому не винними людьми. ©Kino4ua Сірий / Сутичка 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?