Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Історія дельфіна

Рік:
Ор. назва:
Dolphin Tale
Країна:
США
Режисер:
Чарльз Мартін Сміт
Тривалість:
01:52:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дельфіни – це справді унікальні, розумні, грайливі та товариські істоти. Вони привітні до людей і абсолютно невинні. Існує навіть дельфінотерапія для хворих людей. Але як сумно, коли ці невинні істоти страждають через людські дії. Художній фільм «Історія дельфіна» заснований на реальних подіях та розповідає унікальну історію про дружбу маленького хлопчика та дельфіна. Якось, одинадцятирічний хлопчик на ім'я Сойєр знаходить на пляжі викинутого на берег маленького дельфіна, який втратив хвостовий плавець у пастці для крабів. Співробітники флоридського океанаріуму виходжують самичку дельфіна і називають Вінтер. Дельфін, який не має можливості плавати, приречений на вірну смерть, тому люди всіма силами намагалися допомогти Вінтер. Ціла компанія з розробки та виготовлення протезів працювала над протезом хвостового плавця для Вінтер. Їй вживили протез, навчили заново плавати та подарували шанс жити. Так Вінтер стала найвідомішим дельфіном у світі! Історія цього дельфіна допомогла людям з обмеженими можливостями переглянути свої погляди життя. ©Kino4ua Історія дельфіна 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?