Kino4ua.com
HD 720p
R

Пригоди Бакару Банзая у 8-му вимірі

Рік:
Ор. назва:
The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension
Країна:
США
Режисер:
В. Д. Ріхтер
Тривалість:
01:42:34
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Бакару Банзай - геніальний нейрохірург. На відміну від багатьох колег - медиків, життя героя фільму полягає не лише в роботі, він захоплено грає в рок-групі, а найбільшою його пристрастю є винахідництво. На своєму вдосконаленому автомобілі форд F - 350 з перетворювачем коливань і реактивним двигуном, здатним долати швидкість звуку, він готується підкорити поріг восьмого виміру. Дослідник упевнений, якщо матерія складається з атомів, між якими є міжмолекулярні проміжки, то крізь одно речовину на високій швидкості вільно може проходити інше. Банзай підтвердив свою гіпотезу на практиці, легко промчав на своєму авто крізь гору. Глядачі були приголомшені, побачивши хлопця з іншого боку кам'яної брили. Дізнавшись про вдалий експеримент Банзая, з лікарні для психічнохворих збігає фізик Еміліо Лизардо, який провів в психлікарні 50 років. А в цей час над Землею крутить космічний корабель з планети 10. Астронавти шантажують президента США загрозами ©Kino4ua Пригоди Бакару Банзая у 8-му вимірі 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?