Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Кемпінг

Рік:
Ор. назва:
Camping
Країна:
Франція
Режисер:
Фаб'єн Онтеніенте
Тривалість:
01:36:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Російською - Оригінал
Французький комедійний фільм сюжет якого оповідає про неймовірно комічну ситуацію, що трапилася одного разу з головним героєм картини, що нічого не підозрювала, - успішним пластичним хірургом Мішелем Сен-Жозе. Вся справа в тому, що чоловік, що воліє розкішне життя і шик п'ятизіркових готелів, прямує як слід відпочити на морському узбережжі зі своєю дочкою, раптово виявляється зовсім не там, де розраховував. Як виявилося, навіть дорогі автомобілі мають властивість ламатися в самий невідповідний момент, змушуючи мандрівників, які звикли до «трохи» іншого рівня особистого комфорту, зупинитися в пересічному прибережному кемпінгу. І за злою іронією долі Мішелю доведеться провести тривалий час у цьому нічим не примітному місці, що відрізняється мінімумом умов для проживання, а також великою кількістю звичайних людей, з якими йому раніше не доводилося так довго спілкуватися. Слабо розуміється на тонкощах подібного відпочинку для «простих смертних», він постійно потрапляє в різноманітні безглузді історії, проте мужньо долає численні труднощі і навіть починає зовсім інакше дивитися на деякі речі, які раніше здавались йому першорядними і життєво необхідними. ©Kino4ua Кемпінг 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?