Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вдаючи Бога / Зображуючи Бога

Рік:
Ор. назва:
Playing God
Країна:
США
Режисер:
Енді Вілсон
Тривалість:
01:34:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У своєму сюжеті кримінальна драма «Зображуючи Бога» розповідає про талановитого хірурга, який занапастив свою кар'єру вживанням сильних психотропних наркотиків. Робота лікарів це нелегка праця, а хірургія є складною сферою діяльності і часом лікарям потрібен допінг для роботи, щоб не відчувати втому звіра. Під час однієї з операцій Юджин Сендс прийняв таблетки, що призвело до смерті пацієнтка на столі. Його позбавили ліцензії і опинившись за бортом, Юджин все більше вживав наркотики і занурювався у стан, у якому він не думав про минуле.

При черговій купівлі дози у нічному клубі він стає свідком розбирання злочинних угруповань. Юджин встигає зреагувати та рятує одного пораненого хлопця, надавши йому професійну допомогу. Лідер угруповання Раймонд, здивований вчинком хірурга, пропонує йому роботу – підпільну лікарську діяльність за великі гроші. Так Юджин, зображуючи Бога, рятує злочинців від вірної смерті, але не підозрює, що за бандою Раймондом полює ФБР. ©Kino4ua Вдаючи Бога / Зображуючи Бога 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?