Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Красунчик Джонні

Рік:
Ор. назва:
Johnny Handsome
Країна:
США
Режисер:
Волтер Хілл
Тривалість:
01:33:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Головний герой кримінального трилера "Красунчик Джонні" - злочинець Джон Седлі є аж ніяк не красенем. З самого народження його обличчя спотворене, але у злочинному світі у людей відсутнє співчуття і співчуття тому прізвисько хлопцю дісталося вельми іронічне. Після зради спільників, під час збройного пограбування ювелірної крамниці, Джон потрапляє до в'язниці. Він не йде на угоду з владою про здачу спільників, а спокійно відбуває свій термін у надії на помсту після виходу на волю.

Через вроджену потворність Джон погоджується взяти участь в експериментальному проекті під керівництвом тюремного доктора Стівена Фішера, метою якого є зміна в психологічному настрої злочинців після коригування зовнішності. Разом з новим, красивим обличчям Джонні Красавчик також отримує нове ім'я та документи, і незабаром виходить на волю. Тепер у нього ще більше можливостей помститися колишнім поплічникам, адже вони не впізнають його в новому вигляді. ©Kino4ua Красунчик Джонні 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?