Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

39 сходинок

Рік:
Ор. назва:
The 39 Steps
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Альфред Гічкок
Тривалість:
01:26:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Головний герой фільму - канадець Річард Хенні (Роберт Донат) приїжджає до Англії, де і починається оповідання. Глядачам показують виступ у місцевому театрі, де зі сцени звертається до зали Людина Пам'ять, здатна запам'ятовувати безліч фактів і точно згадати їх навіть через кілька років. Як і в багатьох фільмах Хічкока, цей, на перший погляд, другорядний персонаж зіграє надалі важливу роль у сюжетній лінії.

Під час виступу зав'язалася бійка, пролунали постріли і почалася паніка. Натовп глядачів виплеснувся на вулицю, де Річард Хенні зіткнувся з дівчиною на ім'я Аннабелла. Дівчина просить Річарда вирушити до нього, на що він легковажно погоджується.

Коли вони приходять до Річарда, з'ясовується, що вона секретний агент, і стрілянину в театрі почала вона, щоб уникнути своїх переслідувачів. Під час їхньої нічної розмови Аннабелла встигає коротко розповісти Хенні про таємницю «39 ступенів», а також про те, що їй потрібно зустрітися з якоюсь людиною в Шотландії, яка має допомогти з її проблемою. Також, вона згадує, що ватажок секретної організації, яка її переслідує, має відмітну ознаку - відсутня фаланга одного мізинця. Вони лягають спати у різних кімнатах і вночі дівчину вбивають.

Потім, тікаючи від переслідування, Річард вирушає до Шотландії у пошуках допомоги, проте людина, до якої він звертається, виявляється тим самим, від зустрічі з яким Аннабелла застерігала Хенні. Герою дивом вдається втекти. ©Kino4ua 39 сходинок 1935 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?