Kino4ua.com
480p
G

Барбі: Маріпоса та її феї метелики

Рік:
Ор. назва:
Barbie Mariposa and Her Butterfly Fairy Friends
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Конрад Хелтен
Тривалість:
01:14:28
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Улюбленка мільйонів дівчаток у всьому світі, прекрасна лялька Барбі, постає перед глядачами в образі метелика-феї на ім'я Маріпоса, який живе у чарівній країні. З дитинства героїня мріяла побачити великий світ, розташований за межами Казкової Країни, але випадку не випадало. Щоправда, нещастя, що трапилося в рідному домі, все ж дозволить Барбі вирушити в подорож.
Тепер же сяйво почало меркнути, що призвело до того, що квіти почали в'янути, і все населення держави спіткала розпач. Маріпосі належить подолати величезну відстань і пройти через Загублену землю туди, де розташовуються ліки від прокляття.
Часу дедалі менше, а герої так і не знайшли об'єкт, що шукається. Чи зможе Барбі впоратися із завданням та вчасно доставити зілля зцілення для Королеви? Чи від сумної долі не втечеш, і добро вперше в історії програє силам зла? ©Kino4ua Барбі: Маріпоса та її феї метелики 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?