Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

1923 (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
1923 / 1923: A Yellowstone Original Story
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Бен Річардсон
Тривалість:
00:44:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Серіал «1923», що є приквелом телесеріалу «Йеллоустон», починається з того, як Кара Даттон переслідує чоловіка з дробовиком. Закон і порядок все ще не є встановленим або повністю ефективним принципом у цьому районі, оскільки чоловік Кари Джейкоб вважає за необхідне використовувати погрози та силу, щоб гарантувати, що ті, хто не бажає підкорятися тому, як він хоче керувати справами, розуміли їхні наміри до того. , як вони завдадуть занадто багато турбот. Саме так все влаштовано у світі серіалу "1923". Але далеко не всі з цим погоджуються.

Теонна Рейнуотер та інші корінні американці піддаються безперервній серії жорстокого поводження в місцевій школі-інтернаті, а окрема сюжетна лінія слідує за племінником Джейкоба Спенсером, ветераном Першої світової війни, який полює на тигрів в Африці.

Історії всіх цих персонажів переплітаються незвичайним чином. Все це призводить до непередбачуваних подій. ©Kino4ua 1923 (1 сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.4
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?