Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Матильда: Мюзикл

Рік:
Ор. назва:
Roald Dahl's Matilda the Musical
Країна:
Велика Британія, США
Режисер:
Метью Вархус
Тривалість:
02:02:05
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Postmodern, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету — Матільда Вормвуд, розвинена не за роками дівчинка-вундеркінд, яка стикається з повною байдужістю з боку своїх батьків, які не помічають її здібностей у навчанні та прагненні бути самостійною. У школі вона демонструє підвищену успішність і стає улюбленицею у молодої вчительки Дженніфер Хані, яка хоче перевести її до старшого класу. Дружній тандем доброї шкільної вчительки і Матильди виявляється не до вподоби деспотичної директрисі, міс Агате Транчбулл, яка любить піддавати неслухняних учнів найвитонченішим покаранням. ©Kino4ua Матильда: Мюзикл 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?