Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Літвінєнко / Литвиненко

Рік:
Ор. назва:
Litvinenko
Країна:
США
Режисер:
Джим Філд Сміт
Тривалість:
1 серія: 47 хв. (цілком серій: 4)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Російською - Оригінал
Події гостросюжетного серіалу «Литвиненка» відбуваються у 2006 році, коли двоє агентів одержують нову скандальну справу. Їм належить встановити справжню причину передчасної смерті Олександра Литвиненка. Він залишив рідну країну і поїхав до Великобританії, щоб не привертати до себе надто багато уваги. Екс-співробітник ФСБ мав чимало таємниць, про які не здогадувалися навіть його найближчі родичі. Дружина загиблого усвідомлювала, що він не був відвертим з нею, списуючи всі недомовки на робочі питання. Через шість років після свого переїзду Литвиненка було знайдено мертвим. Розслідування тривало до 2016 року. До цього моменту було встановлено, що чоловіка отруїли рідкісною і важкою радіоактивною речовиною. Багато поліцейських Скотланд-Ярду, знайомих з історією Олександра, вважали, що вбивство було підлаштовано головою ФСБ Миколою Патрушевим. Можливими підозрюваними стали бізнесмен Дмитро Ковтун та політик Андрій Луговий. Після виявлення достатньої кількості доказів ЄСЛЧ поклав усю відповідальність на Росію. ©Kino4ua Літвінєнко / Литвиненко 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Шідо Коїті
    26 жовтня 2023 17:38
    + +1 -

    Колишній офіцер совєтської військової розвідки Віктор Суворов, він приятлював із Літвінєнком, казав, що Алєксандр Літвінєнко саме тоді першим, ще до Зеленського, Порошенка, до доктрини національної безпеки Байдена назвав путіна своїм особистим ворогом №1. А в нас ( та в ЗХ Європі) чомусь на це не звертають уваги і ллють брудом Літвінєнка ( хоч да підполковник фсб не був святим ), і все ще шанобливо відносяться до путіна "президент росії, замість деспот, тиран або маніяк)