Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Шантаж (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Recruit
Країна:
США
Режисер:
Алексі Гоулі
Тривалість:
1 серія: 52 хв (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі серіалу "Шантаж" знаходиться Оуен Хендрікс, молодий юрист, який влаштовується на роботу в агентство. Пропрацювавши лише два дні, він опиняється в парі з Меладзе. Меладзе, колишній агент ЦРУ з строкатим минулим, погрожує викрити агентство за її провини, якщо вона не буде виправдана у скоєнні злочину.

Занадто прагнучи проявити себе перед нею, герой серіалу «Рекрут» береться за справу, але вона швидко виходить з-під контролю, коли він змушений подорожувати світом внаслідок серії непередбачених обставин, наражаючись на напади з боку різних політичних груп та міжнародних гравців.

Ситуація стає хиткою, оскільки щирий і невдалий характер Оуена контрастує з небезпечними ситуаціями, які переслідують його.

Оуен швидко потрапляє в шалену ситуацію. Однак, схоже, він має той самий підхід, що й у Пеппі Довга панчоха: «Я ніколи не пробував це раніше, тому я думаю, що обов'язково зможу це зробити».

Очевидно, що такий підхід до роботи небезпечніший, ніж зазвичай при роботі на ЦРУ. Тим більше, що на службі ніхто не довіряє один одному, а практика дідівщини є досить жорстокою. Оуену Хендріксові потрібно швидко вивчити методи ЦРУ та правила міжнародної розвідки. ©Kino4ua Шантаж (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?