Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Ші-Ра та могутні принцеси / Ші-Ра та принцеси могутності (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
She-Ra and the Princesses of Power
Країна:
США
Режисер:
Ноель Стівенсон
Тривалість:
1 серія: ~ 24 хв (цілком серій: 14 з 20)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Lem0nka
Переклад:
Російською - Оригінал
Захоплюючі події розгортаються біля дивовижної планети під назвою Эфирия. Там мешкає неповнолітня красуня на ім'я Адора, яка по праву вважається найкращим бійцем Орди. Солдатами керує самовпевнений і жорстокий негідник Хордак. Тиран наказує чарівній сироті вирушити виконання чергового доручення. Їй необхідно вийти на слід і розправитися з нечисленною армією волелюбних повстанців, очолюють яку чарівні принцеси.

У процесі проходження місії Адора виявляє чарівний артефакт. Завдяки знайденому місцю вона миттєво перетворюється на легендарну воїнку Ши-Ру. Їй стає відомо про старовинне пророцтво, згідно з яким держава має врятувати героїня. Чарівна красуня усвідомлює те, що боролася не на тому боці. Вона вирішує приєднатися до повстання і почати активно боротися з лицемірним Хордаком. Їй доведеться пройти довгий і звивистий шлях, наповнений різноманітними перешкодами. Але соратники допоможуть їй пережити усі випробування. ©Kino4ua Ші-Ра та могутні принцеси / Ші-Ра та принцеси могутності (1, 2 Сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?