Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Секрет юних рейнджерів (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Spirit Rangers
Країна:
США
Режисер:
Карісса Валенція, Домінік Монфері, Доротея Роберт
Тривалість:
1 серія: 30:00 (цілком серій: 10)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
У 1 сезоні серіалу «Секрет юних рейнджерів» троє братів та сестер корінних американців Коді, Саммер та Едді Скайседари зберігають спільний секрет – вони «духовні рейнджери». Їхнє головне завдання – оберігати національний парк, який вони називають своїм будинком. Ця історія присвячена спільноті представників індіанських племен, їх культурі та традиціям. З давніх-давен індіанські жінки стежили за лісовими угіддями навколо своїх сіл. Після прибуття колонізаторів ця практика була оголошена протизаконною на 100 років. Це означало, що жінки більше не могли дбати про ліси. Але Коді, Саммер та Едді Скайседари відродили давню традицію свого народу. ©Kino4ua Секрет юних рейнджерів (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.3
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?