Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Безстрашні: Битва за Мідвей

Рік:
Ор. назва:
Dauntless: The Battle of Midway
Країна:
США
Режисер:
Майк Філіпс
Тривалість:
01:33:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ОККО
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Дія військового фільму «Безстрашний. Битва при Мідвей» починає свій розвиток у червні 1942 року, коли добре оснащений японський флот починає активне просування територією Тихого океану. Про це дізнається американське військове командування, яке відразу ж ухвалює рішення розпочати бойові дії з метою нейтралізації суперника. Прагнучи змінити хід війни, група американських авіаносців виявляється біля узбережжя Мідвей. Військовим доручено встановити пастку, в яку має потрапити ворог. Під час цієї ключової для флоту Америки битви екіпаж, що складається з двох людей, змушений кинутись у море. Перебуваючи на плаву, герої звертаються по допомогу до своїх товаришів. З цього моменту береться спеціальна команда, яка займається порятунком колег, які потрапили у важку ситуацію. Однак проблема в тому, що врятувати товаришів потрібно за умов відкритості Тихого океану та втоми військових. Ворог може атакувати будь-якої хвилини, адже у нього вигідна позиція. ©Kino4ua Безстрашні: Битва за Мідвей 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb3.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?