Kino4ua.com
PG-13

Мідвей

Рік:
Ор. назва:
Midway
Країна:
США, Китай, Гонконг, Канада
Режисер:
Роланд Еммеріх
Тривалість:
02:18:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Після підступного нападу японських сил на Перл-Харбор, американська сторона була серйозно ослаблена. Згідно з офіційними даними, було знищено понад 150 літаків і з десяток стратегічно важливих кораблів, не кажучи про багатотисячні втрати серед особового складу. Поразка ледь не стала поворотною подією у війні. Зумівши частково відновити сили, через кілька місяців американська сторона дізнається про черговий запланований японцями напад. На цей раз метою має стати флот, що розташувався в районі архіпелагу Мідвей. Нерочно бажаючи програти в сутичці з японцями повторно, командування ВМФ відправляє до островів основні сили. Зараз поразка може плачевно позначитися на подальшому ході війни, адже знищивши оборонні сили противника, японці отримають можливість вторгнутися на Гаваї! ©Kino4ua Мідвей 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?