Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Весілля не буде!

Рік:
Ор. назва:
Es ist zu deinem Besten / It's for Your Own Good
Країна:
Німеччина
Режисер:
Марк Ротемунд
Тривалість:
01:30:52
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Артур – професійний юрист, який спеціалізується на роботі з бізнесом. Калле – досвідчений будівельник. Юс – фізіотерапевт. Здається, що з-поміж них мало спільного, але насправді це негаразд. Усі троє батьків із фільму «Весілля не буде!» стикаються з тим, що їхні дочки планують одружитися з сумнівними, як їм здається, чоловіками. Невдоволені татусі намагаються відмовити дочок від цієї витівки, але одержують серйозну відсіч.

Дочка Калле любить фотографа, який спеціалізується на зйомці оголених жінок. Дочка Артура ще нещодавно була щаслива у шлюбі з успішним адвокатом, але зараз готова розірвати ці стосунки заради того, щоби втекти з дивним благодійником. А Софі, донька Юса, таємно прогулює навчання, щоб проводити час із людиною, пов'язаною зі світом наркотиків.

І як тут бути не проти таких обранців? Звичайно, батьки з фільму «Весілля не буде!», бажаючи своїм донькам щастя, вирішують позбутися їхніх залицяльників. Але це призводить до непередбачуваних обставин. ©Kino4ua Весілля не буде! 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?