Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

П'ять днів у лікарні / П'ять днів у меморіалі (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Five Days at Memorial
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джон Рідлі, Венді Станцлер, Карлтон К'юз
Тривалість:
1 серія: 40:00 (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Одним із найбільш руйнівних і смертоносних ураганом вважається Катріна, що трапився у 2005 році. Він руйнує свою силу на узбережжі Америки. Через нього десятки тисяч людей втратили житло. Сильний вітер руйнує висотні будинки, ховаючи під уламками все і всіх, хто перебував у зоні поразки. Незліченна кількість мешканців зникла безвісти. Знайдені тіла загиблих не піддаються пізнанню. Тих, кого можна врятувати, відправляють у вцілілі місцеві лікарні. Для центральної лікарні Нового Орлеана такий наплив пацієнтів був уперше. Герої фільму «П'ять днів після катастрофи» зустрічаються з пораненнями, забоями, переломами та різними неординарними діагнозами. Анна Поу разом із колегами працюють у нелюдських умовах, при цьому їм необхідно швидко приймати рішення, кого саме рятувати першими. Від рішень лікарів залежать десятки людських життів. Як їм удалося пережити цей непростий період життя? ©Kino4ua П'ять днів у лікарні / П'ять днів у меморіалі (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?