Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вторгнення (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Invasion
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Лоуренс Тріллінг
Тривалість:
00:42:04
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
Багато з нас, дивлячись на зірки в нічному небі, задаються одним і тим же питанням «чи одні ми у Всесвіті»? Людство так прагнуть виявити інші форми життя, що часом забувають про просту істину - а що, якщо вони давно самі спостерігають за нами? Більш того, що якщо вони вже оселилися серед нас?
Серіал «Вторгнення» яскраво демонструє хибність думки людини про те, що вона - сама розумна істота у всій Галактиці. Найсильніший ураган, що обрушився на один з невеликих містечок Флориди, приносить з собою не тільки зруйновані будинки і поламані лінії електропередач. Дочка місцевого рейнджера після того, як стихія вщухла, зауважує в місцевих водоймах дивні вогні, але ніхто не звертає уваги на фантазії дитини.
Жителі починають задаватися питаннями лише після того, як поліція починає виявляти в різних частинах міста тіла загиблих громадян. На їхніх тілах відсутні будь-які ознаки насильницької смерті, медики не можуть зрозуміти, що ж послужило справжньою причиною смертей і куди зникали ці люди.
Серіал «Вторгнення», хоч і заснований на цікавій ідеї демонстрації інопланетного життя, більше одного сезону він не зайняв. Глядачі тільки до кінця 22-ої серії стали злегка розбиратися в тому, що відбувається, як творці повідомили про закриття проекту. Шкода, це могло б стати одним з найбільш вдалих інтерпретацій інопланетної загрози. Такий таємничої і такий лякаючої. ©Kino4ua Вторгнення (1 Сезон) 2005-2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?