Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Захисники 2 / Відстійники 2 / Віндикатори (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Vindicators 2
Країна:
США
Режисер:
Майте Гарсіа
Тривалість:
00:03:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Стругачка, Дуб Студіо
Переклад:
Російською - Оригінал
The Pardoners повернулися після майже 5-річної перерви. Велика команда непорівнянних надздібностей вперше була показана в епізоді «Ріка і Морті». of Adult Swim, де вони змогли завоювати популярність. В оригінальній історії Рік Санчес, вчений, чий інтелект наділяє його неймовірними здібностями, вбиває більшість поборників, використовуючи міни-пастки, які він встановлює у п'яному вигляді. Племінник Ріка Морті злиться, бо вірить у справжніх героїв. Проте Рік викриває кожного їх як шахраїв, а чи не чудових людей. Мультсеріал Vindicators 2 розвиває цю ідею групи як фальшивих героїв у напівпохмурому/напівмористичному ключі. Все починається з того, що захисники обговорюють, чи варто боротися з Дум-Номітроном, який має намір знищити землю. В результаті головні герої мультсеріалу "Поборники 2" замість рятівників вони виявляються командою жартівників, нездатних упоратися зі справжніми випробуваннями. ©Kino4ua Захисники 2 / Відстійники 2 / Віндикатори (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.9
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?