Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Вакфу: У пошуках шести дофусів (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Wakfu
Країна:
Франція
Категорія:
Режисер:
Антоні Ру
Тривалість:
00:22:35
Переклад:
Українська мова FanVoxUA | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Події мультсеріалу «Вакфу» починають розгортатися в той момент, коли в невелике і тихе село прилітає дракон на ім'я Гругалорагран. З собою він приносить коляску, в якій мирно спить немовля. Дракон хоче знайти для нього людину, гідного батьківства. Незабаром йому зустрічається Альберт, мандрівник, який побачив світ, але втомився і хоче влаштуватися в селі. Дракон залишає йому дитину і повідомлення про те, що хлопчик відрізняється від звичайних дітей. Коли тому виповниться дванадцять років, то у нього проявиться незвичайна сила. У той момент, коли це станеться, Альберт повинен буде допомогти йому знайти справжню родину.

Проходить дванадцять років і хлопчика Юго з'являється сила, яка допомагає йому відкривати портали. Завдяки своїм здібностям він може переміщати не тільки себе, але і будь-які предмети, інших людей або тварин. В цей же час Альберт розповідає йому про те, що той повинен відправитися на пошуки своїх справжніх родичів. Хлопчик відправляється в дорогу. А щоб Юго пройшов цей шлях не на самоті, до нього приєднується давній приятель Альберта.

Любителям пригодницького фентезі ми настійно рекомендуємо звернути увагу на мультсеріал «Вакфу». Сезони вже завантажені на сайт і доступні для перегляду.
До речі цей мультсеріал ще називають "французьке аніме"... ©Kino4ua Вакфу: У пошуках шести дофусів (1, 2, 3 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?