Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Глибокий вдих (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Keep Breathing
Країна:
США
Режисер:
Меггі Кайлі, Ребекка Родрігез
Тривалість:
1 серія: ~ 32-40 хв. (цілком серій: 6/6)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Netflix
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет драматичного серіалу крутиться довкола амбітної дівчини на ім'я Лів, яка працює в адвокатській фірмі. Якось їй доводиться залишити свій будинок і вирушити у службове відрядження. Вона планує дістатися кінцевого пункту призначення на маленькому літаку. Але до Нью-Йорка він не долітає. У дорозі трапляється аварія. Пілот не справляється з керуванням. Транспортний засіб починає штормити у різні боки. Воно терпить аварію посеред канадської глушині.

З усіх пасажирів, які були на борту невеликого літака, вціліти вдається лише у слабкої та беззахисної красуні Лів. Вона опиняється у незнайомій місцевості та намагається не піддаватися паніці. Їй необхідно зібратися з силами та розсудливо подивитися на ситуацію. Вона розуміє, що дикі ліси чужої країни не пристосовані до нормального життя. Але їй пощастило дістатися до суші. Тому не час опускати руки та сподіватися на удачу. Самотня жінка відчайдушно бореться з погодними умовами та вчиться долати різні труднощі. Вона шукає надійне укриття і намагається не падати духом. Дівчині доведеться побороти внутрішніх демонів, пересилити власний страх і спробувати вижити. ©Kino4ua Глибокий вдих (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.3
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?