Kino4ua.com
HD 720p
R

Місто страху

Рік:
Ор. назва:
City of Fear
Країна:
США
Режисер:
Ірвінґ Лернер
Тривалість:
01:15:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал
Сільською дорогою в Каліфорнії мчить автомобіль швидкої допомоги з двома чоловіками, один з яких серйозно хворий або поранений. Він просить другого, називаючи його Вінс, повернутися назад, проте той запитує, «що тоді робити з хлопцем, якого я зарізав, і як повернути фунт героїну, який ми вкрали», показуючи циліндричний металевий контейнер. Коли його напарник помирає, Вінс (Вінс Едвардс) обганяє і притискає до узбіччя інший автомобіль.

Через деякий час Вінс, вже в солідному костюмі, продовжує рух в автомобілі, який зупинив деякий час тому. Він включає радіо, яким передають термінову новину про те, що двоє в'язнів втекли з в'язниці Сен-Квентін — Вінс Райкер і Вільям Дебнер. Вони зарізали одного охоронця і поранили іншого, потім дісталися тюремної лікарні, поранили лікаря і на машині швидкої допомоги втекли з в'язниці. Поліція повідомляє, що злочинці добре озброєні та дуже небезпечні. Імовірно, вони рухаються на південь, у район Лос-Анджелеса. З коментарів Вінса ясно, що він і є той злочинець, що втік. ©Kino4ua Місто страху 1959 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?