Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Цей шалений, шалений, шалений світ

Рік:
Ор. назва:
It's a Mad Mad Mad Mad World
Країна:
США
Режисер:
Стенлі Крамер
Тривалість:
02:39:30
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
На великій швидкості по дорозі Каліфорнії мчить автомобіль, за кермом якого знаходиться злочинець «Smiler» Гроган, що ховається від поліції. На одному з поворотів автомобіль вилітає з дороги та розбивається. На допомогу до вмираючого водія під'їжджають чотири автомобілі, в яких їдуть бізнесмен Рассел Фінч із дружиною та тещею, дантист Мелвіл Крамп із дружиною, двоє друзів, Дінгі Белл та Бенджі Бенджамін, що прямували до Лас-Вегасу, та водій меблевого фургону Ленні Пайк. Перед смертю Гроган розповідає, що у парку міста Санта-Розіта під «великим W» він сховав 350 000 доларів. З цього моменту водії, які дізнались про секрет заритого скарбу, намагаються встигнути в Санта-Розиту раніше за всіх. Під час «перегони» учасники використовують різні транспортні засоби (від велосипедів до літаків), при цьому перешкоджаючи один одному. У погоню вплутуються нові учасники: англійський офіцер-ракетник Хотторн, син місіс Маркус Сільвестр, Отто Майєр і — вже в Санта-Розіті — двоє місцевих таксистів.

Поліція штату в особі капітана Калпепера повністю контролює ситуацію, але він наказує не втручатися. Калпепер незадоволений, що влада не хоче підвищити йому пенсію, і вирішує забрати гроші Грогана собі. Учасники гонки дістаються парку приблизно в один час і дізнаються, що «W» — це чотири перехрещені пальми, під якими і закопаний скарб. У цей момент у парку з'являється Калпепер. Використовуючи службове становище, він забирає гроші і намагається втекти, але решта учасників погоні не дає йому піти. Колеги Калпепера розуміють, що він вирішив привласнити гроші і змушені заарештувати його. Після погоні та сутички на пожежних сходах висотної будівлі гроші з валізи не дістаються нікому — їх розносить вітер. ©Kino4ua Цей шалений, шалений, шалений світ 1963 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?