Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Роззява

Рік:
Ор. назва:
Le Corniaud
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Жерар Урі
Тривалість:
01:50:30
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 2+2
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм "Роззява" (Le Corniaud) виробництва Франції та Італії вийшов на екрани в 1965 році в жанрі кримінальної комедії. Режисер фільму Жерар Урі. Шалено смішний фільм у жанрі кримінальної комедії, в якій Бурвіль виконав роль "разіні", такої "розсіяної людини", яка в буквальному сенсі притягує до себе всякого різного лиха і нещастя, потрапляючи при цьому в найкомічніші ситуації. Спочатку в його колиму врізається машина, власник якої чорний ділок і мафіозі, роль якого виконав Луї Де Фюнес, а він так довго мріяв про відпустку в Італії. Як відшкодування моральної шкоди мафіозі пропонує цій різнині їхати на відпочинок на білому, розкішному кадилаку. І все б не чого, але машина мафіозі була просто нафаршована коштовностями та героїном, а найголовніше, в машині захований величезний діамант, шахрай збирався переправити все це добро контрабандою. У цій картині головний режисер Жерар Урі запропонував Луї Де Фюнесу виконати другу роль — роль неординарного ватажка італійської мафії, який збирається пограбувати французького Де Фюнеса. Навіть у наші дні чудовою грою видатних французьких коміків захоплюються вдячні глядачі, така гра примушує сміятися до коліків. ©Kino4ua Роззява 1965 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?