Kino4ua.com

Великий куш

Рік:
Ор. назва:
Snatch
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Ґай Річі
Тривалість:
01:44
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Головний героєм, ні, правильніше сказати, головним предметом є найбільший діамант 84 карати. Френк - член банди, яка пограбувала європейську ювелірну контору. Крім великої кількості награбованих коштовностей, нальотчики забрали найбільший діамант у світі. Френк повинен доставити цей камінець своєму босу, а для цього йому потрібно прилетіти в Нью-Йорк. Як виявилося Френкі хлопець непромах, і замість того щоб виконувати вказівки він потрапляє на бійцівські бої де і програє найдорожчий вантаж. Тепер хлопець в небезпеці, адже на нього влаштувала полювання пів Англії ...

«Великий куш» спільного виробництва Америки і Британії. Картина вийшла в великий прокат в 2000 році за безпосередньої участі британського режисера Гая Річі. Це одна з кращих кримінальних комедій за останнє десятиліття. Режисер відмінно попрацював над створенням картини, йому вдалося помістити в фільмі величезну кількість невеликих сюжетних ліній. Несподівані повороти в сюжеті, величезні алмази, цигані, росіяни гангстери, заборонені бої, шалені ставки і т. д. Так само фільм буквально напханий іскрометним гумором, від якого у глядача усмішка не сходить з лиця до самого кінця перегляду. Ще великою заслугою фільму є актори, які змогли органічно увійти в образ і відмінно впоратися з ролями, і уявити когось іншого на їх місці просто не можливо. ©Kino4ua Великий куш 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олег
    Олег
    4 квітня 2023 23:22
    + 0 -

    Де український переклад?????

    1. Administration
      5 квітня 2023 22:27
      + 0 -

      якщо не перший плеєр, то значить другий