Kino4ua.com
R

Від колиски до могили

Рік:
Ор. назва:
Cradle 2 the Grave
Країна:
США
Режисер:
Анджей Бартовяк
Тривалість:
01:41:12
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Тоні Фейт займається крадіжкою рідкісних чорних алмазів, батьківщиною яких є Тайвань. Він навіть подумати не міг про те, що його може очікувати в майбутньому. Головний герой фільму придбає величезну кількість неприємностей, які можуть привести людину до швидкої загибелі. Талановитий злодій зумів вивести з себе Линга. Ця людина є власником коштовностей. Також він займається торгівлею зброї. Лінг змушений вдаватися до методу шантажу. Тільки таким способом він зуміє забрати те, що відібрав у законного власника Тоні. Лінг зумів викрасти дочку головного героя кінострічки. Її він віддасть тільки в тому випадку, якщо злодій поверне йому все награбоване майно. На жаль, Фейт не може виконати таку умову. Адже алмази в черговий раз були вкрадені. Тепер ними володіє Джамба Чемберс. Його знають як одного з мафіозі, який орудує в місті. ©Kino4ua Від колиски до могили 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?