Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Незламний дух

Рік:
Ор. назва:
True Spirit
Країна:
Австралія, США
Режисер:
Сара Спіллейн
Тривалість:
01:49:49
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Netflix
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Джессіка Вотсон – австралійська 16-річна дівчина-підліток, яка, кинувши виклик усім скептикам, вирішила здійснити свою дитячу мрію і здійснити поодинці, без сторонньої допомоги та без зупинок навколосвітню подорож. Її героїзм настільки великий, що навряд чи хтось наважиться з ним змагатися. Амбітна і цілеспрямована Джесіка Вотсон (Тіган Крофт), ще будучи дитиною, загорілася бажанням здійснити цю морську поїздку, і з роками її інтерес тільки зростав. Причому рішуча дівчина підійшла до здійснення своєї мрії всерйоз. Вона склала ретельний план підготовчих курсів, які вона мала пройти, щоб зуміти протистояти найсуворішим умовам планети.

Спочатку батьки Джессіки думали, що це всього-на-всього скороминуще дитяче захоплення і незабаром цей політ фантазії пройде. Тренером і наставником дівчини виявився Бен Брайант (Кліфф Кертіс), колишній шукач пригод та капітан Кубка Тисячоліття. Він керував вітрильною спільнотою, яка готувала підлітків. Під його керівництвом через кілька років Джессіка була готова вирушити в кругосвітнє плавання. Дівчина обрала Бена своїм учителем неспроста. Його суворість та вимогливість імпонували юній авантюристці.

У 2011 році Джесіка була названа наймолодшою людиною на планеті, яка здійснила кругосвітню подорож. Своєю силою волі та прагненням головна героїня показала молодому поколінню приклад, як втілювати свої мрії у життя. Джессіка, з'єднавшись з великими водяними просторами планети, усвідомила, що підкоряти океани – це її справжнє покликання. Будь то затишшя чи небезпечні для життя шторми, вона ні на крок не відступила від задуманого. ©Kino4ua Незламний дух 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?