Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гаррі Гафт: Той, хто вижив

Рік:
Ор. назва:
The Survivor
Країна:
США, Угорщина, Канада
Режисер:
Баррі Левінсон
Тривалість:
02:09:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Драматичний фільм Гаррі Гафт: Той хто вижив, заснований на історії життя польського боксера єврейського походження, якому довелося пройти через жахи німецького концтабору і пощастило вижити в Освенцимі. Коли Польща була окупована німцями Гаррі було лише чотирнадцять. Через кілька років переслідувань євреїв хлопець опиняється в Аушвіці. Він розлучений зі своєю сім'єю та з коханою дівчиною, а також змушений брати участь у боях на смерть у концтаборі, розважаючи катів. Після завершення Другої світової війни Гаррі переїжджає до США та будує кар'єру у світі професійного боксу, не втрачаючи надію розшукати свою кохану. ©Kino4ua Гаррі Гафт: Той, хто вижив 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?