Kino4ua.com
FullHD 1080p

Піаніст

Рік:
Ор. назва:
The Pianist
Країна:
Великобританія, Франція, Польща, Німеччина
Режисер:
Роман Полянський
Тривалість:
02:29:43
Переклад:
Українська мова СТБ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Дія відбувається в Польщі часів Другої Світової війни. Владек Шпільман - відомий музикант-виконавець, талановитий піаніст, один з найталановитіших в своїй країні. Біда Владека в тому, що він єврей, а нацисти, захопивши Польщу, з представниками цього багатостраждального народу обходилися особливо жорстоко. Щасливе життя піаніста закінчилася - разом з сім'єю він відправлений у гетто. Тепер музикант не може працювати і повинен постійно носити ганебну пов'язку, яка відрізняє євреїв від всіх інших жителів Варшави. Життя в гетто, як з'ясувалося, не найстрашніше, що може трапитися з єврейським музикантом в окупованій Варшаві. Євреїв відправляють на вірну смерть до концтабору, але Владеку пощастило - старий друг допомагає йому втекти і сховатися. Деякий час піаніст з його тонкими чутливими пальцями працює на будівництві. Він живе в тому ж гетто, в постійному страху бути викритим, і мріє опинитися подалі від нацистів і безперервного жаху, який з ними пов'язаний. Випадок зводить Владека з прихильницею його таланту. Жінка вкриває його в будинку по сусідству з гетто, але в німецькому районі, де не так часті перевірки і облави. Піаніст мріє про те, що коли-небудь нацисти підуть, і він зможе вільно займатися музикою, концертувати і радувати людей своєю віртуозною грою. ©Kino4ua Піаніст 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?