Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Чорна борода

Рік:
Ор. назва:
Blackbeard
Країна:
США
Режисер:
Кевін Коннор
Тривалість:
01:25:03 + 01:25:05
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 2+2, багатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Original English Оригінал
Пригодницька військово-історична драма від американського режисера Кевіна Коннора та сценариста Брайса Забела. Головні ролі виконали Енгум МакФадьєн та Марк Амберс.
Гостросюжетна і захоплююча історія про підкорення дивовижних морських просторів і піратських битв. Молодий симпатичний лейтенант Роберт Мейнард, що служить на королівському флоті, божеволіє за дочкою губернатора багамського острова Нью-Провіденса. Однак татко коханої головного героя є досить небезпечною і корумпованою злочинною особистістю, яка підтримує піратів і шахраїв, що промишляють контрабандою. Головний герой вирішує приміряти на себе маску звичайного бідняка, що бомжує, щоб організувати таємне стеження за піратською бандою. Так вийшло, що він попадає на борт великого грізного судна під назвою «Помста Королеви Анни». Капітаном корабля є найнебезпечніший пірат Карибського моря та запеклий бандит Едвард Тіч, більш відомий під легендарною прізвисько «Чорна борода». Він викликає жах у всіх, хто мандрує морями та океанами, безжально вбиваючи заради своєї слави не тільки лиходіїв, а й невинних людей. У ході подальшого розвитку подій безстрашно схрещуватимуться шпаги, гримітимуть гармати, проливатимуться сльози та кров, а серед усіх цих битв світлою павутиною розтягнеться любовна лінія між головним героєм і прекрасною дамою його серця. ©Kino4ua Чорна борода 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?