Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Круті яйця

Рік:
Ор. назва:
Huevos: Little Rooster's Egg-Cellent Adventure
Країна:
Мексика
Категорія:
Режисер:
Габріель Ріва Паласіо Алатрісте, Родольфо Ріва Палачіо Алатрісте
Тривалість:
01:38:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | студія ААА-sound
Переклад:
Російською - Оригінал
Молодий півник Тото, у якого з дитинства не залагодилося зі співом, не дуже засмучується з цього приводу, адже його заповітна мрія не в тому, щоб будити всіх мешканців невеликої затишної ферми на чолі зі старенькою господаркою. Наш герой все життя мріє стати великим боксером і здобути чемпіонський титул, але поки вся ця справа далі за мрії не просувалася. Якось вони дізнаються про те, що ферма збанкрутувала, і тепер усі вони перебувають у небезпеці, навіть не уявляючи, яка доля на них може чекати. Усвідомивши, що настав час діяти, юний боєць, що не відбувся, вирішує брати участь у боксерських поєдинках, щоб заробити грошей і тим самим допомогти невтішній старенькій врятувати їхній будинок. Але все виявляється не так просто, адже на шляху у нього стоїть непереможний чемпіон Банківіде. Почавши виснажливі тренування, дуже скоро Тото розуміє, що думати набагато легше, ніж робити. Але наш герой не з тих, хто сходить на півдорозі - зібравши всю свою мужність і силу волі, вселив надію в серця друзів, він невблаганно рухається до поставленої мети, усвідомлюючи, що відступати йому нема куди. ©Kino4ua Круті яйця 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?