Kino4ua.com
480p
G

Повітряний Сирник

Рік:
Ор. назва:
Air Mater
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джон Лассетер
Тривалість:
00:05:25
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Плюс-Плюс
Переклад:
Original English Оригінал
Зовні будинку Luigi's Casa Della Tyres Гвідо крутиться з розкладеними вилками, бо Метр вчить його літати. Скептично налаштований Блискавка МакКвін запитує Метра, що він знає про польоти, і Метр відповідає: «Все». Потім Метр продовжує розповідати історію.

Метр буксирує машину в Пропвош-Джанкшн, місто, населене дружніми літаками, які вітають його. Залишивши машину на ремонтній станції, Метр зі здивуванням спостерігає за групою літаків Falcon Hawks. Один із Соколиних яструбів запитує його, чи збирається він завтра на авіашоу, і він погоджується. Потім він бачить льотну школу шкіпера і читає вивіску: "Ми гарантовано навчимо літати будь-кого!"

Метр, зацікавлений у тому, щоб навчитися літати, входить та зустрічає Шкіпера, льотного інструктора. Шкіпер вказує, що Метр лише евакуатор. Потім Матер каже йому, що він може гарантовано навчити будь-кого, як каже знак. Шкіпер неохоче просить свого механіка Спаркі встановити на Матер пару крил, кермо спрямування та задній гвинт. Швидко вивчивши основи польоту повітря, Матер спочатку важко встає, але це вдається. Незабаром через його нездатність контролювати свій політ його гачок зачепився за телефонні дроти, внаслідок чого Метр відлетів назад і полетів назад, створюючи у Шкіпера враження, що він справді може навчити будь-кого. ©Kino4ua Повітряний Сирник 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?