Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Пустотливе вороненя / Ворон - маленький пустун

Рік:
Ор. назва:
Raven the Little Rascal / Der kleine Rabe Socke
Країна:
Німеччина
Категорія:
Режисер:
Уте фон Мюнчо-Поль
Тривалість:
01:18:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТЕТ
Граючи зі своїм приятелем кабаном, маленька ворона-пустуна пошкоджує дамбу, що захищає крихітне село. Поступово маленька цівка води перетворюється на справжній потоп і загрожує затопленням великих територій. Щоб запобігти найгіршому розвитку подій, ворона та ведмідь Едді вирушають на пошуки бобрів, які давним-давно побудували греблю і тепер можуть полагодити її. У цій подорожі маленька ворона поступово усвідомлює, що її егоїзм, брехня та зухвалі вчинки можуть завдати шкоди оточуючим, а запорука успіху у будь-якій складній справі — довіра та важка командна робота. ©Kino4ua Пустотливе вороненя / Ворон - маленький пустун 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?