Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Сімпсони: Добрий, Бартистий і Локістий

Рік:
Ор. назва:
The Good, the Bart, and the Loki
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Девід Сілверман
Тривалість:
00:04:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | HD Rezka Studio
Переклад:
Російською - Оригінал
Верховне божество Один виганяє Локі з Асгарда, і той приземляється в місті Спрінгфілд всесвіту Сімпсонів, потрапивши в оточення милих і добрих людей. Однак, підступний бог під час трапези примудряється відправити Лізу Сімпсон до Аасгарда, де дівчина отримує чарівну силу та здібності Тора.

Тепер вона може повернутися додому разом із Спригфілдськими месниками. Однак, вигнати зі свого будинку Локі їй не дозволяє з дитинства засвоєну гостинність, хоча Равонна Рейнслайєр з Управління відхиленнями часу вважає, що пустотливому богу Локі не слід було проникати в чужий простір, але вигнанець такий щасливий, що знайшов будинок, де люблять всіх мешканців, що жартома приймає вигляд Барта Сімпсона і оселяється в його кімнаті. ©Kino4ua Сімпсони: Добрий, Бартистий і Локістий 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?