Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Сіпсік - лялька-друг

Рік:
Ор. назва:
Raggie
Країна:
Данія, Естонія
Категорія:
Режисер:
Карстен Кілеріх, Мєеліс Арулепп
Актори:
Тривалість:
01:13:35
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Рубі готується відсвяткувати свій 6 день народження. Дівчинка насолоджується кожним прожитим днем і не хоче нічого міняти. Рубі повністю все влаштовує. Але ситуація змінюється після того, як дівчинка з мультфільму «Сіпсік» дізнається, що її старший брат Марк незабаром піде до школи. Це означає, що тепер вона не зможе бути з ним 24 години на добу.

Марк, бачачи сестру у смутку, вирішує скрасити її горе. Для цього він робить для неї унікальну ляльку, вкладаючи в неї не тільки підручні матеріали, а й братнє кохання. Завдяки цьому лялька оживає. Незабаром вона стає найкращою подружкою Рубі.

Лялька та Рубі проводять разом весь час. Вони грають, розважаються і просто отримують задоволення від життя та дружби. А в цей час Марк, який почувається дорослим хлопцем, віддаляється від своєї сестри. Він починає дивитися на ігри Рубі та її ляльки зверхньо, забуваючи, що колись і сам грав із сестричкою. ©Kino4ua Сіпсік - лялька-друг 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?