Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Чорний кіт Рудольф

Рік:
Ор. назва:
Rudolf the Black Cat
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Мікінорі Сакакібара, Куніхіко Юяма
Тривалість:
01:28:39
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+Kids
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
У центрі сюжету мультфільму – захоплюючі та небезпечні пригоди маленького кошеня на ім'я Рудольф. Чорне кошеня Рудольф живе в будинку з люблячою господаркою дівчинкою Рі, але цікавість зіграла з ним злий жарт. Вибравшись за ворота будинку, Рудольф загубився і опинився в іншому місті дуже далеко від будинку. На допомогу маленькому нетямущому кошеняті приходить дорослий вуличний кіт Іхмільйон — саме так почув Рудольф, коли запитав про ім'я кота. Він допомагає Рудольфу вижити на вулицях невідомого міста, а також навчає читання, яке допоможе кошеняті повернутися до свого міста та знайти свій дім. Разом з Іхмільйоном Рудольф переживає безліч захоплюючих пригод, а також знаходить нових друзів. ©Kino4ua Чорний кіт Рудольф 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?