Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Земля до початку часів 14. Подорож хоробрих

Рік:
Ор. назва:
The Land Before Time XIV: Journey of the Brave
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Девіс Дой
Тривалість:
01:22:14
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | К1
Переклад:
Російською - Оригінал
Велика долина - чудове місце, де панує добро та спокій. Настав час, коли малюки мають навчитися самостійності. І для цього всі дорослі динозаври були змушені недовго піти з долини. Спочатку Літлфут і його друзі сильно сумують за батьками, а потім вони починають свою подорож світом, у пошуках їжі, житла та веселощів. Це продовження великої історії маленьких динозаврів, що жили мільйони років тому. Все почалося з того, що динозаврик на ім'я Крихітки-Ніжки втратив матір, яка врятувала його від лап гострозуба. Після цього він вирушив у далеку подорож разом зі своїми друзями, щоб знайти своїх бабусю та дідуся. Все закінчилося благополучно і з того часу пройшло чимало часу, малюки встигли побувати в різних колотнечах, знайти нових приятелів і навіть зупинити природні руйнування. У долині все спокійно, кожен вид живе щасливо і нічого не потребує. Лише одне питання весь час не давало спокою Крихітки-Ніжки – де його тато? Він увесь час питав про це свою сім'ю, але ті не могли дати зрозумілої відповіді. ©Kino4ua Земля до початку часів 14. Подорож хоробрих 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?